Search-Consult | Werkgever | Vacatures   Contact  Nieuws FAQ | 0644949337

Vacature Search

Voorbeeld invoer zoektermen: software ontwikkelaar Java Amsterdam = software-ontwikkelaar java amsterdam
skype
facebook
linkedin twitter
Home >> FAQ
FAQ

Kandidaat | Werkgever

Kandidaat

Wat kan ik meenemen tijdens een gesprek?

Diploma's, certificaten, voorbeelden van werk kunnen bijdragen aan een geslaagd interview en een volledige terugkoppeling aan de opdrachtgever van Search-Consult.

Wat zijn de kosten voor een gesprek?

Geen. Er is een gesprek als jouw ervaring past met de openstaande vacature.

Wat is de procedure?

Eerst een gesprek met Search-Consult. Na jouw toestemming verzendt Search-Consult jouw cv en een gespreksverslag naar de betreffende organisatie. Je ontvangt via Search-Consult of rechtstreeks van de betreffende organisatie een uitnodiging voor een eerste gesprek. Vervolgens als alles klikt een aanstellings gesprek bij de betreffende organisatie. Je komt dus in dienst van onze opdrachtgever.

Is er een spoed procedure mogelijk?

Search-Consult kan vlot via Skype een selectie interview houden als de situatie daarom vraagt. Op deze manier is de voor jou interessante organisatie tijdig op de hoogte dat jij actief bent op de arbeidsmarkt.

Is het raadzaam referenties op te geven?

Search-Consult volgt een zeer gedegen werkprocedure voor het referenties opvragen bij jouw relaties. In overleg met jou bepaalt Search-Consult wie hiervoor geschikt is. Het is belangrijk dat jouw referenties weten dat ze gebeld kunnen worden door Search-Consult. Er kan ook een belafspraak gemaakt worden. Op deze wijze wordt het referentie onderzoek door alle partijen vaak als prettig ervaren ongeacht de uitkomst hiervan. Al een lijstje met referenties paraat hebben kan de procedure en het overleg hierover bespoedigen.

Werkgever

Wat is de procedure?

Een vruchtbare samenwerking van Search-Consult met een opdrachtgever begint met een goed gesprek. In dit gesprek wordt gesproken over de in te vullen functie maar evenzo belangrijk vindt Search-Consult het om zelf te kunnen proeven en te ervaren in welk bedrijf potentiŽle kandidaten terecht komen. De culturele "match" is van groot belang voor het welslagen van een arbeidsrelatie. Wanneer Search-Consult over debenodigde informatie beschikt, kunnen zij aan de slag. De opdracht wordt uitgevoerd conform de gemaakte afspraken. De door Search-Consult geschikt bevonden kandidaten worden middels het cv en een rapportage van de bevindingen voorgesteld aan de opdrachtgever. De enige zorg die de opdrachtgever heeft, is snel te reageren nadat kandidaten door Search-Consult zijn voorgesteld om zo snel mogelijk tot een gesprek met de kandidaat te komen. Het is gebleken dat kandidaten het prettig vinden om met de consultants van Search-Consult om de tafel te zitten. Search-Consult volgt hen daarna actief en scoort hoog bij het tot stand brengen van de benodigde contacten.

Welke garantie krijg ik?

Door in termijnen te factureren kan Search-Consult het risico spreiden indien de werkgever of een kandidaat vroegtijdig het dienstverband opzegt.

 


Search-Consult
Contact
Vacatures
Werkgever
Nieuws
© Search-Consult home | contact