Search-Consult | Werkgever | Vacatures   Contact  Nieuws FAQ | 0644949337

Vacature Search

Voorbeeld invoer zoektermen: Java EE Software Engineer Amsterdam = java-ee software-engineer amsterdam
skype
facebook
linkedin twitter
Home >> Nieuws

Nieuws

Agenda | ICT Netwerk Nijmegen

Agenda

ICT Netwerk Nijmegen

Ict-experts, ondernemers, professionals, studenten en onderzoekers leren elkaar kennen bij ICT Netwerk Nijmegen. Tijdens een meetINN bijvoorbeeld: een informatieve ontmoeting die we (minstens) vier keer per jaar organiseren. Daarnaast nodigen we je uit voor trainingen, bedrijfsbezoeken en andere waardevolle bijeenkomsten. Om zo kennis en ervaring uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

meetINN

Een meetINN is een ontmoeting van mensen die ‘iets’ met ict van doen hebben. Een netwerkbijeenkomst voor iedereen met een ict-hart die zijn/haar creatieve ideeŽn en ervaringen graag met anderen deelt. Belangrijke ingrediŽnten zijn: een actueel thema, een enthousiaste spreker, een pittige pitch en een aperitief. Maar het hoofdbestanddeel ben jij, dus wees erbij!

Nog vragen? Bel Roeland Kavelaar op: 0616300535 of meld je aan voor de nieuwsbrief op www.ictnetwerknijmegen.nl

Afgelopen meetINN's

De eerste meetINN vond bij Aia Software afgelopen september 2012 plaats, een bijeenkomst waarmee de organisatie meteen prijs schoot. Gastspreker Brenno de Winter was namelijk juist op dat moment heet nieuws. De onderzoeksjournalist bleek zich maandenlang te hebben gelegitimeerd met een vals Duits identiteitsbewijs – onder meer bij de politie en op het stembureau; geen betere aftrap denkbaar voor een bijeenkomst over ict & veiligheid.
Mede dankzij het succes van de eerste meetINN kon ook de tweede editie, met als thema ict & identiteit en authenticiteit, op veel belangstelling rekenen. Een enthousiaste burgemeester Bruls verzorgde de opening met een uitdagend betoog over cybersecurity en waarom hij dat onderwerp, met behulp van het INN, hoog op de prioriteitenlijst van Nederland wil zetten. De tweede meetINN werd gehouden in het Technovium als smaakvol en betekenisvol decor: Technovium is tenslotte de plek waar onderzoek en onderwijs en bedrijven samenkomen.
In februari was het woord aan Arnoud Engelfriet, al sinds de beginjaren actief op het terrein van ict & recht. De ict-branche gaat sneller dan de wetgeving, wat tot interessante vraagstukken en flinke dilemma’s leidt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met software-auteursrecht? Ook dit is een interessante middag geworden, waarover nog flink is nagepraat.
Op 30 mei 2013 heeft ICT Netwerk Nijmegen de nieuwe generatie ict’ers kunnen ontmoeten tijdens de themadag ‘Werken & Ondernemen in de ict’. De organisatie - een samenwerking tussen de HAN, ROC Nijmegen, de KvK Centraal Gelderland en INN -  heeft een boeiend programma in elkaar kunnen zetten van workshops, lezingen en een netwerkborrel.
De vierde meetINN vond plaats bij Planon. Een rondleiding door het Planon gebouw vormde de aftrap van deze bijeenkomst. Letterlijk een kijk in de keuken bij Planon van scrum voorbeelden tot QR-codes.
Pierre Guelen, CEO van Planon vertelde over hoe een ICT organisatie zich voorbereidt op de volgende stap met voorbeelden uit het werkveld. Bijvoorbeeld: Technologie shifts, Scrum, Financiering en een stukje HR.  Op al deze vlakken is het zinvol om vernieuwend te blijven wil je succesvol de volgende stap kunnen zetten. Martijn van Berkum, CTO van GX gaf weer hoe hij GX steeds opnieuw reorganiseert om vernieuwend te blijven. Vol durven inzetten op innovatie en R&D met als uitkomst; BlueConic. Met Blueconic zet GX in om de markt te veroveren.


 


Search-Consult
Contact
Vacatures
Werkgever
Nieuws
© Search-Consult home | contact